Total Eye Repair Serum

550 kr

TOTAL EYE REPAIR SERUM

Äntligen en kliniskt bevisad, banbrytande behandling som tydligt formar och minimerar uppkomsten av fina linjer, rynkor, slapp hud och påsar på den känsliga huden under ögonen och på ögonlocken. Med användning av ett kraftfullt multi-peptid komplex, främjar detta koncentrerade oljefria serum hudens naturliga regenerativa egenskaper, vilket resulterar i mer ungdomliga ögon som är mer resistenta mot framtida tecken på åldrande.

ANTI-AGING FAKTORER:

Multi-peptid komplex främjar hudens naturligs mekanism för att signalera produktionen av kollagen för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.

MicroLift komplex förbättrar ton och struktur med korkek extrakt genom att bilda en osynlig matris för att synligt lyfta och forma ögonområdet, samtidigt som peptider omstrukturerar utseendet på hängande hud.

Hyaluronic Sponge Delivery System leder kraftfulla ingredienser till de epidermala hudlagren, samtidigt som det ger kontinuerlig återfuktning genom en fördröjd frisättning.


The following percentage of participants also noticed significant improvements in the appearance of the following after 8 weeks:
Skin firmness92%
Skin smoothness89%
Reduced fine lines and wrinkles86%
Reduced puffiness81%


Dermatologist and Ophthalmologist tested. Hypo-allergenic. Kompatibel med Xtreme Lashes® Fransförlängning.